SINDS 1992

Jaren ervaring gepresenteerd in een unieke blend

Verso entrance

verso

Met bijna 3 decennia ervaring in luxe mode is Verso Antwerpen een kracht om rekening mee te houden. Wat begon als een boetiek voor heren, enkele straten verderop, groeide uit tot een unieke concept store in een prachtig gerenoveerd 16de eeuws herenhuis. Het gebouw was ooit de thuis van befaamde families en vooraanstaande banken maar wordt nu aanzien als het mode mekka in België en daarbuiten.

Verso Antwerpen

Onze collectie past perfect bij de aantrekkelijke omgeving. Zij het de laatste mode trends of de indrukwekkende couture, accessoires of parfums. Team Verso is altijd gepassioneerd geweest door internationale stijlen en ze wijden zich hier helemaal aan om u een unieke ervaring te kunnen aanbieden. Zij bieden u niet alleen onze fenomenale collecties aan, maar eveneens hun inzichten en advies. Binnenkomen bij Verso is uniek, alsof u een andere wereld binnenwandelt. 

Onze winkels
Antwerp store
Dheedene family

Familie Dheedene

Luc dheedene gaf zijn sterke ondernemende genen door aan zijn zonen miguel en gregory. Tijdens de voorbije 30 jaar werd een waar mode imperium opgebouwd, met steeds dezelfde rode draad: lifestyle, luxe en fun in elk project.