Verso Antwerp

LANGE GASTHUISSTRAAT 9,
2000 ANTWERPEN

Routebeschrijving

VERSO STORE

Wanneer je Verso binnenwandelt kom je een nieuwe wereld binnen. Verso focust zich op jou alleen. Het is ons doel om je welkom te laten voelen en om al jouw wensen in vervulling te laten gaan. Gelieve ons dan ook te contacteren indien je iets nodig hebt of indien je vragen hebt.

Meer info

SNEAKER SAFE

Het prachtig gerenoveerde 16de eeuwse pand werd ooit gebruikt door een toonaangevende bank. De originele kluis bevindt zich nog steeds in de kelder en werd gerenoveerd en omgebouwd tot het sneaker mekka.

Meer info
Il profumo

IL PROFUMO

Om het universum van verso te vervolledigen kon een exclusief parfum departement niet ontbreken. Daarom werkte verso's team van mode en lifestyle professionals dag en nacht om een sterke selectie van de meest unieke en indrukwekkende geuren te verzamelen onder de naam Verso Profumo.

Meer info

Tailoring

Verso's team is gepassioneerd door internationale mode en toegewijd om u een exclusieve ervaring aan te bieden. Ons team wordt bijgestaan door tailleurs om voor u de best passende look te creëren. Met meer dan 20 jaar ervaring is hun technische en befaamde advies wat maatwerk betreft onmisbaar geworden.

Meer info

verso café

Verso café bevindt zich naast onze winkel in het prachtige voormalige bankgebouw, in de Lange Gasthuisstraat te Antwerpen. Doorheen de jaren heeft verso café een fenomenale evolutie doorgemaakt en sindsdien is het een voortreffelijke hotspot geworden voor een lunch of aperitief. 

Reserveer uw tafel

LE PRISTINE

Le pristine is de eerste samenwerking tussen Sergio Herman en de familie Dheedene. Sergio is een Nederlandse chef en ondernemer die erin slaagde om enkele van de meest prestigieuze en toonaangevende restaurants in de Benelux op de kaart te zetten. Le Pristine serveert Italiaanse keuken met een toets van de noordzee. Voor dit concept zetten ze een samenwerking op poten met space copenhagen en Verhamme + Devel Architecten om een exclusieve scene te creëren in antwerpen. Binnenin kan je werken van rotganzen en Rinus Van De Velde bewonderen. Je kan le pristine betreden vanuit Verso en omgekeerd, een unieke samenwerking in Europa.

Reserveer uw tafel
Le Pristine