VERSO KNOKKE

Kustlaan 121,
8300 Knokke-Heist

Get directions

Verso herenwinkel

Verso knokke is het kleine broertje van de multi-brand concept store in antwerpen. Knokke, de tweede thuis voor vele antwerpenaren en het saint-tropez van de belgische kust, leent zich als de perfecte achtergrond voor het brede waaier aan design kledij waar verso om bekend staat. Na zes jaar op de iconische locatie kustlaan 67 werd duidelijk dat knokke de boetiek in zijn hart had opgeslagen waardoor een nieuwe, grotere en uniekere locatie nodig was. Sinds 2021 kunnen klanten naar bekoren de creme de la creme van designer kledij winkelen op kustlaan 121. 

De winkel

In deze 200m2 concept store vindt u merken zoals givenchy, off white, dsquared2, burberry, moncler, stone island en meer. Het verso knokke-team is gepassioneerd door de internationale modewereld en wijdt zichzelf volledig toe om de klanten een unieke shopping ervaring aan te bieden. De multi-brand store voorzien u niet alleen van de meest betoverende collecties maar een ervaren team deelt ook zijn inzichten met u. Verso knokke binnenwandelen valt niet te vergelijken met een andere boetiek; het aanbod is die van de allerhoogste kwaliteit, net zoals de staf en service, wat resulteert in een vaste en loyale klantenbasis. Verso knokke staat voor een ontspannen shopping ervaring.

Merken

ALEXANDER MCQUEEN / AMIRI / BURBERRY / CANADA GOOSE / DOLCE&GABBANA / DSQUARED2 / ELEVENTY / GIVENCHY / FENDI / MONCLER / MOOSE KNUCKLES / OFF-WHITE / STONE ISLAND / VALENTINO